Home About Us Projecten Apparatuur Verhuurprijslijst Contact
 
           
 
 
 
 

NIEUWS

 
   
Snertpop Festival, een muzikaal spektakel
De 8e editie van Snertpop gaat de boeken in als een muzikaal spektakel. Eventury Productions was wederom verantwoordelijk voor het licht en geluid. Op dit jaarlijkse Midwouder festival waren opnieuw leuke bands op het podium geprogrammeerd: Sylvia Aimee, Pearl Jamming, Beans & Fatback en The Dirty Daddies
lees verder
   
Eventury Productions op Graftdijker Kermis
Eventury Productions leverde voor het zesde jaar in de grote feesttent van de sfeervolle Graftdijker kermis de feestverlichting voor de verschillende evenementen: disco's, darten, bingo en live muziek. Met knallende optredens van de bands Impress en Reflex.
lees verder
   
Beursstands voor zevende editie game-event Firstlook 2014
Eventury Productions bouwde voor het zesde jaar voor het meest prestigieuze game-event van Nederland, FirstLook, een aantal beursstands. Deze zevende editie van dit tweedaagse game-event vond weer plaats in de grootste hal van de Jaarbeurs in Utrecht.
lees verder
   
Eventury Productions bij Alkmaars Ontzet
Op 8 oktober vieren de Alkmaarders de overwinning in 1573 op de Spaanse overheerser: Het Alkmaars Ontzet. Eventury Productions leverde in opdracht van Walters Productions het licht, geluid en podium voor het eindfeest van deze feestelijke dag: De Studio Ontzet.
lees verder
   
Video onthulling bij Palladium Store Amsterdam
Bij Palladium Store Amsterdam ging de nieuwe video in de Palladium Boots Explorer Series live. Deze nieuwe aflevering ging over Amsterdam gezien door de ogen van Akwasi. Hij is de frontman van hip-hop groep Zwart Licht en woonachtig in Amsterdam. Eventury Productions leverde het geluid voor deze onthulling en live optreden van Zwart Licht.
lees verder
   
L'Acoustics geluidset voor Lisse Draaft Door.
Eventury Productions leverde de geluidset in het paviljoen van de Najaarsfeestweek in Lisse. De geleverde geluidset voor Lisse Draaft Door bestond uit een combinatie van L'Acoustics ARCS II en L'Acoustics SB28 subwoofers. Allen aangestuurd door LA8 versterkers. Op de zaterdag straden Viva la Rock, Dj Mystica en Band & Breakfast op.
lees verder
   
Geluidsinstallatie voor drukbezochte Opendag Brandweer
Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse open dag van de operationele eenheid Purmerend/Beemster van Brandweer Zaanstreek-Waterland. Duizenden bezoekers zijn die dag een kijkje komen nemen bij de brandweer. Eventury Productions leverde traditiegetrouw de omroepinstallatie voor dit drukbezochte evenement.
lees verder
   
Flashmob 2014 op de Dam Amsterdam
Eventury Productions leverde voor de derde keer de geluidsinstallatie voor de Flashmob op de Dam in Amsterdam. De Flashmob werd georganiseerd tijdens de introweek van studenten aan de Hogeschool van Amsterdam afdeling Beweging Sport en voeding. Bekijk hier de Flashmob Aftermovie.
lees verder
   
Trussconstructies voor autosportfeest Spettacolo Sportivo
Eventury Productions leverde wederom op Circuitpark Zandvoort voor de Stichting Alfa Romeo Club diverse truss constructies ten behoeve van het tweedaagse autosportfeest Spettacolo Sportivo. Naast de Alfa Romeo Challenge maakten ook enkele andere, veelal historische, raceseries hun opwachting.
lees verder
   
Geluid voor Open Avond bij de Egmondse Reddingsbrigade
Eventury Productions leverde de geluidsinstallatie voor de jaarlijkse open avond bij de Egmondse Reddingsbrigade. Tijdens de Open avond werden er verschillende reddingsdemonstraties vertoont, en kon daarnaast gekeken worden in de strandpost.
lees verder
   

 

vorige
1
 
 
 
About us  
Diensten  
Referenties  
Nieuws  
Occasionlijst  
Downloads  
Links  
     

Facebook Linkedin Twitter Vimeo kanaal

 
 
           
           
  Home
About us
Projecten
Contact
Prijslijst
Downloads
Occasionlijst
Links
Geluid verhuur
Licht verhuur
Truss verhuur
Video verhuur
Microfoon verhuur
Power distribution
DJ equipment verhuur
Podium verhuur
 
 
     
  voorwaarden  |  disclaimer  |  sitemap  |  design ©
© Copyright 2016  Eventury Productions. All rights reserved.